codalux vervangingslampen met & zonder behuizing ...

... zijn kostengeoptimaliseerde projectorlampen met uitstekende prestaties en kwaliteit met service en garantieverwerking in Duitsland. Door het exclusieve gebruik van op kwaliteit geteste lampen, bieden codalux vervangingslampen optimale helderheid en duurzaamheid.

Als complete module wordt eenvoudige vervanging gegarandeerd door gebruik te maken van hoogwaardige lampbehuizingen.

Pro-Gen vervangingslampen met behuizing ...

... zijn het slimme alternatief voor originele (OEM) lampen en bieden de hoogste kwaliteit tegen een optimale prijs-prestatieverhouding met service en garantieverwerking in Duitsland.

Pro-Gen vervangingslampen zorgen voor buitengewone helderheid en briljante kleuren met aanhoudende prestaties en maken zo een zorgeloze projectie mogelijk. Dit wordt gegarandeerd door het exclusieve gebruik van merkverlichting (OSRAM, Philips & Co.) van OEM-kwaliteit. Een eenvoudige vervanging wordt verzekerd door het gebruik van hoogwaardige lampbehuizingen, waardoor Pro-Gen vervangingslampen ideaal zijn voor gebruik in zowel privé als professionele ruimtes.

Originele vervangende lampen zonder behuizing (OSRAM, Philips, USHIO, Phoenix) ...

... zijn de eerste keuze voor doe-het-zelf revisie van uw beamerlamp module in OEM kwaliteit. Hergebruik van uw huisvesting vermindert plastic afval, ontziet het milieu en verlaagt uw bedrijfskosten zonder kwaliteitsverlies!

Origineel (OEM) met behuizing ...

... zijn complete modules van de respectievelijke fabrikanten of merken van uw projector en completeren het lampenportfolio naast onze beproefde codalux & Pro-Gen vervangingslampen en de originele vervangingslampen zonder behuizing.

Projectorlamp niet gevonden?

Voer gewoon de naam of het fabrikantnummer van uw projector of lamp in het zoekveld hierboven in. U kunt deze vinden in de gebruiksaanwijzing van uw projector of op de lamp of kooi zelf.

Heb je nog vragen?

Schrijf ons een e-mail: info@codalux.com

of bel ons: +49 (0) 381 - 20089937

We zijn hier om te helpen.

Uw codalux-team